Wizards x FAT PIPE FLORBAL CHODOV white 4:1

Na úvod hracího dne na nás čekal tým Florbal Chodov white, se kterým jsme se doposud neutkali. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a snažili se dostat do rychlého vedení. To se nám díky dvojici Vlková a Grünwaldová podařilo, kdy se první jmenovaná gólově prosadila. V aktivní hře jsme pokračovali a výsledkem toho bylo vedení 4:0.

Druhá polovina zápasu vypadala stejně jako ta první jen s tím rozdílem, že se nám již bohužel nepovedlo vstřelit branku, jelikož většina našich šancí končila vedle nebo v náruči brankářky Chodova. Jediný gól v naší brance padl po zaváhání, kdy jsme nechali hráčku Chodova zpracovat balónek a ta pak svou šanci proměnila.

Každopádně výsledek 4:1 pro nás znamenal, že se o první místo ve skupině utkáme s Taranem.

Branky: Vlková T. (Grünwaldová), Křížová (Novotná), Savičová, Savičová

Wizards x Tatran Střešovice 2:7

Ve druhém zápase na nás čekal Tatran Střešovice. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a výsledkem toho bylo vedení 1:0, kdy se z před brankového prostoru prosadila Lucka Savičová. Tím však naše aktivní hra skončila. Přestali jsme úplně hrát, neobsazovali jsme hráčky Tatranu a ještě jsme jim nechávali dostatek času, aby se v klidu podívaly, kam vystřelí. První třetinu jsem zaslouženě prohráli 4:1.

Druhá třetina byla sice o trochu lepší, každopádně Tatran už nám nedovolil se zápasem ještě něco udělat. Jediné co se z naší strany událo byla druhá branka, kterou vstřelila Viki Novotná. Konečný výsledek 2:7 byl zcela zasloužený a nám nezbývalo nic jiného než se poprat o 3. místo.

Branky: Branky: Savičová (Vlková T.), Novotná (Misařová)

Wizards x Florbalová akademie MB-D.Bousov 4:3

V zápase o 3. místo jsme se utkali s FA Mladá Boleslav, která nás v minulém kole porazila 9:1, a tak jsme jim měli co vracet. Do začátku utkání jsme šli s tím, že musíme hlavně zodpovědně bránit a nepouštět hráčky soupeře do šancí, aby to nedopadlo jako zápas s Tatranem.

Po úvodním rozehrání, které jsme vyhráli se dostala k balónku Denisa Křížová, která využila zaváhání soupeřek a trefila se přesně do levého horního rohu boleslavské branky. Po naší vedoucí brance přišla 5. minutová pasáž hry, kdy oba týmy dobře bránily a nepouštěly soupeře do šancí. Vyrovnání se dočkaly hráčky Boleslavy v čase 5:38, kdy jsme si špatně přebrali hráčky před naší bránou. Na tuto branku jsme však nalezli rychlou odpověď, kdy se prosadila Lucka Savičová po nahrávce Anety Vlkové. Třetí gól pak přidala Radka Grünwaldová, která dorazila střelu Denisy Křížové. Po první polovině, tak svítil na tabuli stav 3:1.

Do druhé třetiny vstoupily soupeřky aktivně, kdy se nás snažily napadat úplně po celém hřišti. Díky této aktivitě se jim podařilo snížit na 2:3. Šance se střídaly na obou stranách a jen díky brankářkám obou týmu se skóre neměnilo. V čase 5:10 se soupeřky dočkaly vyrovnání. Naštěstí se v čase 7:36 trefila Viki Novotná a zařídila nám tak výhru a celkové 3. místo.

Branky: Křížová (Novotná), Savičová (Vlková A.), Grünwaldová (Křížová), Novotná (Vlková A.)

Sestava: Macounová, Křížová, Novotná, Misařová, Vlková A., Vlková T., Grünwaldová, Savičová

 

Další zápasy na nás čekají 7. února.

Trenér: Jindřich Zoth