Wizards x TJ Sokol Královské Vinohrady 9:1

V prvním zápase na nás čekal pořádající tým z Vinohrad.  Už od začátku zápasu bylo jasné, jaký bude mít tento zápas průběh. Soupeřky jen s jednou hráčkou na střídání se soustředily především na obranu. My se naopak snažili něco vytvořit a pokoušeli se vstřelit rychlý první gól. To se nám podařilo a i díky tomu jsme získali trochu klidu na hokejkách. Po vstřelené brance jsme soupeřky zavřeli na jejich polovině a kombinační hrou se snažili navýšit skóre zápasu. Po první polovině byl stav 4:0 a dá se říct, že o vítězi zápasu bylo již rozhodnuto. Druhá polovina se odehrávala ve stejném duchu jako ta první. Soupeřkám postupem času docházely síly a my se tak snáze dostávali do šancí, díky kterým jsme pomalu navyšovali skóre zápasu. S výsledkem 9:1 jsme byli spokojení a připravovali jsme se na další zápas s Chodovem.

Branky: Novotná, Misařová, Křížová (Misařová), Vlková A., Novotná, Novotná (Misařová), Vlková A. (Vlková T.), Savičová (Vlková A.), Vlková T. (Vlková A.)

Wizards x FAT PIPE FLORBAL CHODOV blue 4:3

Druhý zápas byl úplně odlišný od toho prvního. Zápas s týmem, který jsme letos ještě neporazili byl pro nás motivací a to i díky tomu, že nás přišel podpořit ženský tým,  který ten den také hrál. Zápas jsme začali lépe než soupeřky a dostali se do vedení. Chodov však 2 brankami stav utkání otočil. Zápas se hrál ve vysokém tempu, kde se šance střídaly na obou stranách. Ještě dokonce první poloviny se nám podařilo vyrovnat na 2:2. Soupeřkám se podařil vstup do druhé poloviny, kdy se rychlým gólem dostaly opět do vedení. To však bylo naposledy, kdy se soupeřky gólově prosadily. Naopak nám se podařilo vstřelit 2 branky a dovést tak zápase do vítězného konce.

Branky: Vlková A., Misařová, Vlková T., Misařová (Novotná)

Wizards x Tatran Střešovice 3:6

V zápase o první místo na nás čekal tým Tatran Střešovice. Začátek zápasu patřil jednoznačně soupeřkám, kdy na našich hráčkách byla vidět únava z předchozího zápasu. Soupeřky byly všude dříve a každou chybu, kterou jsme udělali, potrestaly gólem. Ve druhé pětiminutovce první poloviny se nám sice podařilo zapnout a začít hrát florbal, bohužel soupeřky si však svůj náskok zodpovědnou obranu pohlídaly, a tak stav po první půli byl 5:2 a nám nezbývalo nic jiného než se pokusit tento nepříznivý stav zvrátit ve druhé polovině. Do začátku druhé poloviny jsme nastoupili stejně jako jsme končili v té první. Vypracovali jsme si několik slibných šancí, které však buď pochytala brankářka Tatranu a nebo jsme trefovali brankovou konstrukci. Oba týmy ve druhé polovině přidaly po jedné brance, a tak výsledek 3:6 znamenal, že jsme již po 6. skončili na druhém místě v Áčkovém koši.

Branky: Vlková A. (Vlková T.), Křížová (Novotná), Vlková T.

Sestava: Macounová, Křížová, Novotná, Misařová, Vlková A., Vlková T.,  Savičová

Na závěr bych chtěl poděkovat hráčkám za předvedený výkon, a také i ženskému týmu za skvělou atmosféru, kterou vytvořil v zápase s Chodovem.

 Jindřich Zoth