Wizards – Athletics

V předposledním zápase sezony nás čekal celek Athletics, který bojuje o záchranu. Dotěrná osobní obrana soupeře nám klasicky dělala problémy, avšak i s tím jsme se dokázali vypořádat a po první třetině jsme vedli o gól. Raketový nástup do druhé třetiny nám zajistil dokonce náskok čtyřgólový, avšak bojující soupeř po našich chybách pomalu dotahoval skóre a proto poslední perioda slibovala drama. A to se také konalo, jelikož hloupá vyloučení nás poslala do oslabení třech proti pěti, ve kterém soupeř pohrdl několika šancemi. Vítězství na naši stranu nakonec přisoudila famózní forma kanonýra Honzy Hellera, který zatížil konto soupeře hned 5 zásahy!

Wizards : Athletics 9:8 – Heller 5, Muller 2, Slavíček 2

Wizards – Nymburk

Nedělní zápas v pozdních hodinách a navrch v Mladé Boleslavi. Koktejl komplikací, jejíž vyustěním byla účast pouze 7 hráčů do pole a brankáře. Soupeř v 8 hřáčích do pole byl evidentně v lepší kondici, trestal nemilosrdně naše chyby a při skvělém výkonu brankáře dokázal po šedesáti minutách uzmout všechny body. Jediným pozitivním aspektem nedělního utkání byl fakt, že počet našich příznivců na tribuně několikanásobně převyšoval počet příznivců domácích. Touto zmínkou bychom také rádi našim divákům poděkovali!

Wizards : Nymburk 6:11 – Heller 2, Smutný K. 2, Šrámek, Krob

Sezona je u konce a náš tým končí se ziskem 44 bodů na čtvrtém místě. Vítězství v dlouhodobé části si již několik kol před koncem zajistil celek Panthers. Za sebe bych všem hráčům rád poděkoval za úsilí, které do této sezony vložili a věřím, že v příští sezoně se opět budeme prát o příčky nejvyšší.

Sestava: Vávra – Smutný R., Smutný K., Heller, Voltr, Šrámek, Krob, Slavíček, Marek (sobota), Muller (sobota)

Jiří Šrámek