Wizards – Cirkus Praha 6:2

V prvním utkání nás čekal tým Cirkusu Praha, který se sešel pouze v šesti hráčích do pole. V průběhu utkání jsme se více než se soupeřem prali s palubovkou haly VŠE, díky které nás balónek moc neposlouchal. Zápas, který soupeř odehrál velmi defenzivně, se nám díky trpělivé hře povedlo dovést do úspěšného konce a zvítězit 6:2.

Branky: Hrabětová (Lachová); Kodrová (Černochová); Slavíčková (Černochová); Panchártková (Lachová); Dolejšová (Černochová); Valentová (Slavíčková)
 

Wizards – ELITE PRAHA B 9:4

Druhý zápas jsme odehráli s rezervním týmem ELITE, což byl soupeř značně florbalovější než tým v předchozím zápase. Vyrovnané utkání, které rozhodlo větší proměňování šancí z naší strany. Bohužel se nám nedařilo kvalitně bránit, a tak jsme dostali zbytečné čtyři branky.

Branky: Husáková (Černochová); Kodrová (Valentová); Kodrová (Dolejšová); Slavíčková (Valentová); Valentová (Kodrová); Slavíčková (Valentová); Panchártková (Lachová); Dolejšová (Černochová); Panchártková (Lachová)

Pozitivem víkendových zápasů je určitě to, že jsme celá utkání odehráli na tři kompletní pětice a obě se nám povedlo s přehledem vyhrát. Bohužel u některých chybí herní praxe v zápasech, kde jsme my týmem, který tvoří hru. Věřím, že se nám povede nedostatky odstranit a budeme body sbírat dále.

Sestava: Blažejová; Vašková – Doležalová; Slavíčková – Valentová – Kodrová; Černochová – Zderková; Hrabětová – Panchártková – Lachová; Dostálová; Dolejšová – Husáková – Hanousková

trenér: Karel Smutný