W – Tatran Střešovice B 4:6

Do zápasu jsme vstoupili s cílem být hodně na míčku a hrát s rozmyslem. To se dařilo po většinu času. V první třetině jsme hráli odpovědný a koukatelný florbal a z mnoha šancí jsme jednu proměnili. V půlce druhé třetiny jsme polevili a dovolili Tatranu dostat se do hry. Tatran to okamžitě potrestal a otočil výsledek na 1:2. Naštěstí se nám podařilo do konce třetiny ještě vyrovnat díky využitému trestnému střílení Adamem Voldřichem. V třetí třetině jsme byli stále lepším týmem na hřišti a dostávali soupeře pod tlak. A hned z kraje třetiny Petr Krob dal našemu týmu svojí brankou vedení. V této části zápasu jsme měli nejméně 5 jasných šancí, využít alespoň 2 až 3 tak zápas ovládneme. Bohužel tak se nestalo a dovolili jsme Tatranu skórovat (3:3). Hra se otočila a Tatran začal na nás tlačit. Ale náš kapitán Petr Krob měl ten den dobře seřízená mířidla (asi jako jediný v týmu) a dokončil svůj hattrick. Zbývalo 4 a půl minuty do konce a od této chvíle přišlo to, na co upozorňujeme hráče již delší dobu a to je nesoustředěnost po celou dobu zápasu až do konce. V čase 12:36 Tatran vyrovnává, 13:38 jde do vedení a 14:35 pojišťuje. Všechny góly naprosto zbytečné. Škoda, ale třeba nás to posune dál v tom, že zápasy je třeba dohrávat do konce v plném soustředění.

Branky: Krob (3+0); Voldřich (1+0); Běhal B. (0+1); Šulc (0+1)

W – FBK Vosy Praha 12:1

Tento zápas se po většinu času odehrával v nepříliš vysokém tempu. I když trápící tým Vos dlouho statečně držel výsledek 1:0, nakonec jsme potvrdili, že góly dávat umíme. Těžko nějak hodnotit tento zápas. Většina zápasu se odehrávala pod naší taktovkou a v podstatě na konci první třetiny byl zápas rozhodnut.

Branky: Krob (3+4); Lach (2+2); Zdobinský (2+1); Voldřich (1+0); Lisa (2+2); Povolný (2+0); Kasan (0+1); Šulc (0+1; ale sebral ji Bartovi 😀 )

Chtěl bych poděkovat Vítkovi Svojšemu jak za výborné chytání, tak i za pomoc od rána s pořádáním. A také Adamovi Voldřichovy za pořádání.

Příští zápasy nás čekají až za měsíc 13.2. 2016 proti Spartě a Bohemce nejspíš se bude hrát v Praze.

S Pozdravem Martin Lazárek 😉

Trenér: Martin Lazárek