Wizards – Flobo 5:9

V prvním po vánočním utkání nás čekalo Flobo, kterému jsme sice vstřelili dva rychlé góly, ale poté jsme se nechali nesmyslně přetlačit. Jen málokomu se chtělo pořádně bránit a běhat, navíc jsme si vybrali svůj díl smůly a vstřelili si tři vlastní góly. Po nemastném/neslaném výkonu (od třetí do sedmnácté minuty) jsme prohráli 9:5.

Wizards – Říčany 3:3

Ve druhém utkání nás čekali hráči Říčan – neoblíbený soupeř, který většinu sezony strávil v koši A. K zápasu jsme ale přistoupili naprosto odlišně, všichni podali maximálně odpovědný výkon, ke kterému přispěl důležitými zákroky i brankář Kryštof Pecka a vybojovali jsme v pohledném utkání zaslouženou remízu 3:3 (ohromné zlepšení nejen vůči utkání s Flobem, ale i vůči předchozím střetnutím s Říčany).

Wizards – Falcon 11:1

V zápase o udržení jsme se střetli s Falconem. Udrželi jsme laťku nastavenou v předcházejícím utkání, takže jsme vstřelili čtyři rychlé góly a poté kontrolovali zápas, který skončil 11:1. Gólů mohlo být ještě mnohem víc – i díky tomu, že jsme si konečně začali více přihrávat.

Na závěr bych chtěl ještě poděkovat rodičům za pomoc s bezproblémovým průběhem pořádání.

Trenér: Robert Smutný