Wizards DDM Praha 10 – FbŠ Bohemians B 7:6

Předposlední kolo před Vánocemi nás čekala nevyzpytatelná rezerva Bohemky. V prvním kole jsme je dokázali udolat až po nájezdech a i tentokrát se očekávala velká bitva. V první části zápasu se nám dařilo lépe kombinovat a postupně jsme se dostali až do vedení 3:1, kdy soupeře od většího přídělu chránil jen vynikající výkon brankáře. Ve druhé periodě jsme se však po sérii individuálních chyb nechali soupeřem zatlačit a ten nemilosrdně trestal. Pět přesných zásahů znamenalo, že do poslední části jsme vstupovali za stavu 3:6. Výkon ve třetí části však byl diametrálně odlišný. Naše vytažená osobní obrana, důraz na vlastní polovině a zpřesněné zakončení nás rychle dostalo do laufu, který vyvrcholil několik minut před koncem vstřelenou rozdílovou brankou na 7:6. Závěrečný tlak jsme dokázali přestát a ze soupeřovi palubovky jsme si nakonec odvezli velice cenné tři body.

Branky: Šrámek 3, Černý 2, Heller 2

Wizards DDM Praha 10 – FAT PIPE FLORBAL CHODOV B 12:6

Nedělní kolo a souboj s rezervou Chodova byla docela jiná písnička než zápas v sobotu. Než jsme se sice rozkoukali, vedl soupeř 2:0, avšak naše hra šla stále nahoru a první třetinu jsme ukončili za vyrovnaného stavu 2:2. Ve druhé třetině jsme dokázali zařadit vyšší stupeň a soupeři nastřílet 6 branek, které nám dali náskok směrem k poslední třetině. Hráči Chodova už však ve zbytku zápasu nedokázali najít síly na zvrat a my pokračovali v pěkných kombinačních akcích, které jsme byli schopni v několika případech i přesně zakončit. Závěrečné minuty už se spíše dohrávali a tak jsme poslední zápas letošního roku s poklidem dotáhli do vítězného konce.

Branky: Lazárek 5, Šrámek 4, Vašíček, Krob, Kasan

Letošní rok zakončíme na druhém místě tabulky s náskokem 4 bodů na tým Future. Na první Panthers, kteří jsou i po třinácti odehraných kolech stále bez ztráty jediného bodu, ztrácíme bodů 9. Po novém roce se však i tuto ztrátu budeme snažit smazat. První šanci k tomu budeme mít 16. ledna, kdy na domácí půdě hostíme tým z Benešova. Všem přeji krásné prožití Vánočních svátků a šťastný Nový rok 2016!

Sestava: Sádlík, Vašíček, Zoth, Kasan, Muller, Lazárek, Šrámek, Heller, Černý (sobota), Slavíček (sobota), Krob, Lach (neděle), Smutný K.

Trenér: Jiří Šrámek