W – Floorball Club Falcon 2:6

Zápas, ve kterém jsme naprosto zaspali začátek a prohrávali jsme po třech minutách 0:3. Hra se postupně zlepšovala, ale náskok soupeře byl velký, a když jsme byli donuceni hru otevřít úplně, soupeř udeřil z rychlých protiútoků.

W – Sokol Rudná 4:4

S vědomím, že musíme vyhrát minimálně o 4 branky, jsme do zápasu vletěli a dokázali dát rychlé dva góly. Hodně nás zchladil gól hned z prvního útoku Rudné. Do útoku jsme se museli tlačit čím dál víc, což nakonec vyústilo v několik nevyužitých šancí, v čemž nám dal soupeř školu a využil téměř vše. Myslím, že velmi dobré a pohledné utkání pro diváky. Stačilo být jen produktivnější a brankový rozdíl potřebný k lepšímu umístění ve skupině byl smazán.

W – Athletics Praha 6:3

Opět jsme na soupeře chtěli vletět, dát rychlé branky a pak hru kontrolovat. To se nám z části povedlo a po pěkných akcích jsme se dostali do náskoku. Soupeř nás trochu znervózněl lepším výkonem ve druhé třetině. Naštěstí se nám podařilo nápor ubránit a přidat nějaké branky. I díky tomu jsme zaslouženě udrželi koš C.

Poslední turnaj sezóny je tedy za námi. Bohužel jsme si opět ukázali, že první zápasy dne nám nesedí, následující výkony byly solidní. Děkuji za sezónu všem hráčům a rodičům, kteří nás po celou dobu vydatně podporovali.

 

Adam Čechovič