Wizards x Florbalová akademie MB-D.Bousov 1:9

V prvním zápase na nás čekal tým z Mladé Boleslavi. I přes to, že jsme si před zápasem řekli, že musíme dobře bránit, tak hra vypadala úplně jinak. Zbytečně jsme se zapomínali v útoku a vraceli se jen málo kdy. Výsledkem toho byl stav po první polovině 1:4.

Do druhé poloviny zápasu jsme vstoupili stejně hrozně jako do té první. Zbytečně jsme se zbavovali míčků, když jsme zakončovali, tak to bylo buď z poloviny hřiště, nebo vedle brány. Ani běhat se nám moc nechtělo. Boleslav byla tentokrát nad naše síly a zaslouženě vyhrála 9:1, mohla tak slavit postup z prvního místa.

Branky: Novotná

Wizards x ELITE PRAHA – Panthers 6:2

Ve druhém zápase jsme se utkali s týmem, se kterým jsme letos ještě neprohráli a chtěli jsme tuto sérii prodloužit. Stejně jako v prvním zápase se nám vůbec nepovedl začátek utkání. Po naší špatné rozehrávce se k míčku dostaly soupeřky a přečíslení 2 na 1 zakončily gólem. Za necelé 2 minuty jsme se poprvé v zápase prosadili i my. Po vstřeleném gólu jsme si začali věřit a bylo to vidět na hře, kdy jediné co nás omezovalo, bylo proměňování šancí. Do vedení jsme se dostali až těsně před koncem první poloviny.

Ve druhé půli jsme navázali na konec té první a zlepšenou hrou se nám podařilo vstřelit další 4 branky. Díky konečnému výsledku 6:2 nás čekal zápas o celkové 3. místo.

Branky: Misařová, Novotná (Misařová), Grünwaldová, Novotná, Misařová, Křížová (Heralová)

Wizards x FAT PIPE FLORBAL CHODOV blue 2:6

V zápase o 3. místo na nás čekal neoblíbený tým Florbal Chodov. Začátek zápasu jasně patřil nám, kdy jsme zodpovědnou obranou a výborným výkonem Terky v bráně, přiváděli soupeřky k šílenství. První branka zápasu padla ve 4. minutě, kdy se k dorážce dostala Radka Grünwaldová a my se dostali do vedení 1:0. Dlouhou dobu se nám dařilo hájit jednobrankový náskok. Avšak Chodovu se podařilo 2 minuty před koncem první poloviny srovnat stav na 1:1. Na 1:2 zvýšily hráčky Chodova ještě v první půli, po té co jsme si špatně rozebrali hráčky před naší bránou.

Ve druhé půli už bylo vidět, že nám dochází síly. Dostávali jsme se pod tlak, kterého soupeřky dokázaly využít a navýšily, tak svůj náskok na rozdíl 5 branek, zatímco naše šance končily vedle nebo v náruči brankářky Chodova. Na konečných 2:6 snížila Viki Novotná.

Branky: Grünwaldová (Novotná), Novotná (Misařová)

Sestava: Macounová, Křížová, Novotná, Misařová, Grünwaldová, Heralová

Chtěl bych ocenit vaši bojovnost ve druhém a třetím zápase a doufám, že si z toho první zápasu vezmete ponaučení, že pokud nebudete v obraně důsledné, tak se vyhrává těžko.

 

Další zápasy na nás čekají 24. ledna na Radlicích, kde se utkáme s Tatranem a Chodovem white.

Trenér: Jindřich Zoth