W. – Cirkus Praha 7:1

V prvním zápase nás čekal nevyzpytatelný soupeř z Cirkusu. Do utkání jsme vstoupili s vědomím, že musíme vyhrát, a tak jsme od prvních minut byli aktivnější. Bohužel jak se už stává tradici z počátečního tlaku se nám branka vstřelit nepodařila a do vedení šel Cirkus. Jednobrankový rozdíl nevydržel dlouho, protože tahoun letošní ofenzivy a kapitánka týmu Lucie Slavíčková za necelou minutu srovnala. To nám dalo trochu klidu na hokejky a začali jsme trochu více kombinovat a vytvářet si šance. Do první přestávky jsme vstřelili ještě jednu branku a díky rychlému gólu z druhé třetiny, jsme soupeře psychicky zlomili a nezmohl se již na nic jiného než na zbytečné fauly, častokrát na dvě minuty. Konečný výsledek 7:1 je zasloužený, vzhledem k rozdílné hře, které oba celky předváděli.

W. – Athletics 3:2

Do druhého utkání jsme šli s vědomím, že když vyhrajeme, postoupíme. To nám svázalo ruce a nebyli jsme schopni vůbec ničeho. Prvních patnáct minut byl stejný scénář, vzali jsme balonek přešli půlku a ztratili ho.
Od druhé třetiny jsme sestavu stáhli na dvě lajny s cílem více se dostat do tempa, bohužel z jednoho proti útoku šel do vedení soupeř. Náš tlak na brankářku soupeře rostl, ale trefovali jsme všechno možné jen ne sítku za golmanem. V desáté minutě druhé třetiny, jsme po známém klišé nedáš dostaneš inkasovali druhý gól. Tento gól jako by nás utlumil a přestali jsme si věřit. Vrcholem byla standardní situace na našem velkém brankovišti, ze kterého sice branka padla, ale rozhodčí ji zcela správně neuznal pro nedovolené bránění hráček, co vybíhali ze zdi. To jako by nás nakoplo, vrátili jsme se hlavou zpět do zápasu a zasypali jsme soupeře střelami, bohužel se ujala jen jediná, a tak byl po druhé třetiny výsledek 2:1 pro Athletics.
Do třetí třetiny jsme vstupovali s jasným cílem, vstřelit minimálně dvě branky a žádnou nedostat. Vyrovnávací branku jsme vstřelili poměrně brzo, bylo tak spousty času na otočení zápasu. Hráčky soupeře, se stáhli do nejmenšího možného bloku a bránili se zuby nehty. Po několika tutovkách se ujal až nenápadný pokus z poloviny hřiště, který před brankou tečovala Zuzka Kodrová mezi nohy golmance a poslala Wizárdy poprvé v historii do první ligy!

Branky: Slavíčková, Dostálová, Kodrová

Sestava: Blažejová; Mašková – Chmielová; Vašková – Zderková; Doležalová – Štočková; Slavíčková – Valentová – Kodrová; Dolejšová – Panchártková – Lachová; Dostálová – Hrabětová – Hanousková; Husáková – Vaňušová

odkaz na fotografie za zápasu

Trenér: Karel Smutný