Poslední dobou se nám hrubě nedaří a to v obou nejstarších mládežnických kategoriích. Bohužel z této krize jsme se ani v sobotu nedostali, spíše naopak jí prohloubili až na dno. Ale zase se teď můžeme odrazit a znovu začít pořádně hrát.

Wizards x Tatran Střešovice B 3:11

Zápas i přes hrůzný výsledek tak jednoznačný nebyl. Nemyslím si, že by tam bylo vše špatně. V čem jsme nejvíc hořeli tak ostudné zakončování a šíleně hloupé góly obdržené po našich individuálních chybách. Jednoduše jsme soupeři góly darovali. Ten nás trestal nemilosrdně. Bohužel se nám zranil Kryštof, který patří mezi naše nejlepší střelce. Ani jednu třetinu se nám nepovedlo vyhrát (0:3; 1:3; 2:5) a proto to dopadlo, jak to dopadlo.

Wizards x Kanonýři Kladno 2:17

Po minulém zápasu s Pantherama jsem si myslel, že už hůře zahrát nemůžeme a ono to jde. Naprostá nesoustředěnost, odevzdanost a neochota udělat něco s hrou potažmo výsledkem. Z toho vznikla nepříjemná atmosféra na střídačce a vezlo se to celý zápas. Takto hrát opravdu nelze. Byla to docela ostuda, i když to byl druhý tým tabulky. Ani mi tak nejde o ten výsledek, ale nasazení nulové od většiny. I když nám chybělo dost lidí ze základní sestavy, tak tohle jsem nečekal. Bylo to, jako kdybychom hráli florbal prvním rokem.

Pár slov kapitána Daniela Šulce

– vs. Tatran

„Bojovný výkon naše hra byla docela sympatická, bohužel jsme nedokázali proměňovat šance a to nás stálo body.“

 – vs. Kladno

„Tento zápas jsme prohráli už při rozchytání. Nikomu se nic nechtělo a každý se už viděl doma. Rozhodně tomu nepomohlo to, že si někteří hráči všímají všeho krom své hry. Tohoto víkendu je škoda a docela nám zkomplikoval situaci v boji o play-off, teď nezbývá nic jiného, než získat v dalším kole 6 bodů.  Nakonec chci za všechny kluky poděkovat Jirkovi za všechny odchytané zápasy a popřát mu hodně štěstí v další neflorbalové kariéře.“

Cesta do play-off se nám tímto vyjasnila. Bezpodmínečně musíme vyhrát poslední dvě utkání a čekat na výsledky ostatních týmů. Jiná naděje není. Tak držte palce 😉

Martin Lazárek