Muži

čtvrtek

Muže čekal na začátek turnaje těžký soupeř TJ Znojmo. Prohra 1:2 může mrzet, jelikož oba inkasované góly padly v našich přesilovkách. I ve druhém zápase, čekal na muže silný soupeř a to MFBC Leipzig int. Muži se zlepšili směrem dozadu a nakonec soupeře porazili 4:3. Zítra se muži utkají s papírově nejslabším soupeřem jejich skupiny Floorball Club Falcon.

pátek

Poslední zápas ve skupině začal už od 8 hodin. Tým již hned od začátku nechtěl dopustit žádné drama a konečným výsledkem 9:1 postoupil ze druhého místa do 1/64 finále, které se odehraje dnes od 19:20 v Kunraticích.

 

 

Ženy

čtvrtek

Ženy hrály svůj první zápas proti týmu Ukraine W a výsledkem 10:0 vstoupily do turnaje vítězně. Ve večerním zápase už na ženy čekal těžší soupeř a to Florbalová akademie MB. Zápas skončil 2:3, a tak zítra čeká na ženy zápas o druhé místo ve skupině s FBC Dobruška.

pátek

Zápas s FBC Dobruška se odehraje ve 12:50.

 

 

Junioři

čtvrtek

První zápas juniorů proti Technology Florbal MB skončil 2:8, a tak junioři chtěli zabojovat ve svém druhém zápase proti T.B.C. Králův Dvůr. Zápas dovedli do vítězného konce a díky výsledku 2:1 budou zítra bojovat o druhé místo ve skupině proti FBC ČPP Bystroň Group Ostrava.

pátek

Dnešní zápas juniorů se odehraje od 13:40 na Zličíně.