Starší žáci

Jen krátce k sobotnímu turnaji. byl to první turnaj, tak budu psát hlavně o tom, co bylo pozitivní, zbytek si řekneme, nacvičíme při tréninku.

W- MLB 1:4

První soupeř náročný, silný, technický a sehraný. Jsem docela rád, že jsme si vyzkoušeli hrát proti někomu takovému hned na úvod. Ukázalo to, kde všude máme mezery, a na čem je potřeba pracovat. Určité části zápasu nevypadaly špatně, ale byla znát velká nervozita a respekt ze soupeře. Mohli jsme nějaké góly přidat, na druhou stranu oni jich mohli přidat podstatně víc.

W – TBC 4:0

Za druhý zápas vás musím všechny pochválit. Vstoupili jsme do něj s velkým nasazením, dali rychlé góly a soupeř byl potom na ručník. Celý zápas odmakaný dobře směrem dozadu, vepředu opět plno možností na góly, doufejme, že ten klid v zakončení přijde časem a zkušenostmi. Jak jsem ale řikal v šatně, zodpovědně odběhaný a soustředěný výkon musíme odvádět i v zápase, který prohráváme, ne že nás to nebaví.

W-Chodov 3:7

Třetí match se mi hodnotí dost těžko. Bylo na vás znát velký vyčerpaní navíc chyběl Pavel, tak nás bylo ještě o jednoho mín. Když jsme nevyužili několik prvních šancí, tak už jsme odpadli úplně. Nicméně to není prohra, která by mi nějak moc vadila a Chodov je tým, na který v budoucnu budeme mít.

Shrnu to tedy tak, že vzhledem k sestavě, počtu lidí a náročnosti koše C jsme splnili cíl a udrželi jsme se. Myslím, že až se do sestavy zařadí ostatní jako Tonda, Šimon, Honza budeme silnější a nebezpečnější a snad nebudeme mít obavy, že půjdeme dolů. Všem díky za účast na ne zrovna ideálním místě pro nás a uvidíme se v pondělí, s některými až v úterý na tréninku.

Junioři

Wizards – FC Bučis 3:5

Zápas s jedním z favoritů ligy jsme odstartovali ve vysokém tempu. Soupeř měl jednoznačně převahu, což také potvrdili a ujali se vedení. Kluci se začali lépe soustředit na bránění a bylo to také vidět. Spousty zblokovaných střel toho bylo důkazem. Bohužel díky nemohoucnosti v rozehrávce jsme se stále čím dál více dostávali pod tlak a Bučis trestal 0:2. Ale nevzdávali jsme se a dále bojovali. Po 40 sekundách od gólu FC Bučis jsme díky pěkné akci Fandy a Davida snížili. Soupeř se přestával dostávat do šancí a my jsme trpělivě čekali, až se dopustí nějaké chyby. To se také stalo a těsně před koncem třetiny Petr Krob vyrovnal. Bohužel nepozornost při buly a soupeř okamžitě znovu strhl vedení na svojí stranu. Ve druhé třetině jsme při přechodu do útoku udělali 2 chyby a stálo nás to zápas. Ve třetí třetině jsme už Bučis do šancí nepouštěli, ale výsledek jsme pouze zkorigovali na 3:5. Oceňuji bojovnost a nasazení v tomto zápase.

Wizards – Tatran Střešovice B 0:9

Jedním slovem HRŮZA!!! Více než hratelný soupeř a takovýhle výsledek!! Bez nasazení, bez koncentrace, bez všeho! Odevzdaný zápas. Nesmí se to už opakovat, pokud chceme, aby nás ten Florbal bavil…a o to tu přeci jde. Více k tomu netřeba.