1. zápas Wizards DDM Praha 10 – Viking Group TJ Sokol Kobylisy 2:8

Silný soupeř a náš slabý výkon znamenal naší největší porážku za celý rok. Přestože jsme se ujali vedení a prvních pět minut byl zápas vyrovnaný. Od vyrovnání na 1:1 byl soupeř všude rychlejší, důslednější, důraznější a přehrával nás snad ve všech směrech. Chudák Šimon v bráně neměl moc šancí většině gólů ani zabránit, jelikož laxní hra v defenzivě umožnila soupeři vstřelit asi 5 branek do prázdné brány z přečíslení v lepším případě dva na jednoho, v horším dokonce i tři na jednoho. Dále raději bez komentáře.

Branky: Peroutek 1+1, Křivonoska 1+0

2. zápas Wizards DDM Praha 10 – FBC Panthers 0:3

Již po třetí v sezoně se nám do cesty postavil tým z Radlic. Vždy jsme odehráli vyrovnané a atraktivní utkání. To ovšem neplatilo pro tento den. Další zápas, přestože byl výkon o něco lepší, než v prvním utkání, tak byl stále podprůměrný z naší strany. Tedy až na posledních pár minut, kdy jsme soupeře začali přehrávat, bohužel ani to ovšem nepřineslo ovoce. Čekal nás tedy, na místo klidného zápasu o 3.místo, boj o udržení se v koši C.

3. zápas Wizards DDM Praha 10 – Athletics Praha Černý Most 8:2

V tomto zápase se vrátili konečně ti kluci, které známe. Motivace před zápasem byla vidět hned od prvních minut, kdy jsme do soupeře šlapali ze všech sil. Odměnou nám bylo rychlé vedení 3:0. Soupeři se ale podařilo do první poloviny ještě snížit na 3:1. Kluci zůstali nohama na zemi a hráli oproti předešlým zápasům koncentrovaně a důsledně. Po přestávce jsme přidali ještě pár gólů a už to vypadalo dobře. Kluci hráli jak vyměnění. Za skoro již jistého stavu 2:6 se soupeř pokoušel ještě o powerplay (hru bez brankáře). To ale vyústilo k navýšení našeho skóre a radosti. Výsledek 8:2 byla pozitivní tečka po špatných výkonech. Cíl byl tedy splněn a v roce 2016 snad již v plné sestavě budeme bojovat o opačné umístění než teď.

Branky: Korbel 2+0, Kočař, 2+0, Jedlička 0+1, Semecký 1+1, Rygl 1+1, Peroutek 0+1, Kyncl 2+1

Sestava: Lisa – Kočař, Křivonoska, Peroutek – Semecký, Leiš, Kyncl, Korbel, Rygl, Jedlička

Závěrem chci poděkovat rodičům za komunikaci a přepravu hráčů. Těším se na další zápasy !

Trenér: Jan Heller