Mladší žáci A

W – Athletics Praha Černý Most

Na úvod 8.kola nás čekal již tradiční soupeř Athletics Praha, se kterým máme zatím velice vyrovnanou bilanci. To potvrdil i tento zápas, ve kterém ani jeden z týmů neměl výraznější převahu a zápas tak zaslouženě skončil nerozhodným stavem.

Branky: Jedlička 2+0, Křivonoska 0+2

W – TJ Sokol Královské Vinohrady

Jeden z nejhorších zápasů sezóny. Právě z těchto zápasů si musíme brát poučení. Dostat pár rychlých gólů na začátku ještě neznamená, že se vykašleme na celý zápas. Dokud nezazní závěrečný hvizd, tak se prostě bojuje. Neobsazování hráčů, nulové blokování střel, absolutní nedůraz před naši bránou, zbytečné vyhazování míčku atd., to vše umožnilo soupeři dělat si z nás dobrý den. Co se mi vůbec nelíbí, že hledáte chybu všude možně, jen ne u sebe. Příště místo hledání důvodů, proč to nejde, zkusme hledat způsob, jak to jde a nemůže to dopadnout tak, jak to dopadlo. Snad se to do budoucna už nebude opakovat.

Branky: Jedlička 2+0, Křivonoska 1+0, Korbel 0+2,Peroutek 0+1

W – FBŠ Bohemians 4 bílí

Po dlouhém 3,5 hodinovém čekání na poslední zápas jsme nastoupili proti Bohemce, která byla v malém počtu, čehož jsme chtěli plně využít a udržet se ve 3.koši. První polovina byla ovšem velice nervózní a soupeř šel do přestávky s náskokem jednoho gólu. Projevil se zde ale obrovský rozdíl od předchozího zápasu. Chuť hrát a otočit výsledek byla značně viditelná. A jak soupeřovi docházely síly, bylo to pro nás i jednodušší. Kuba jako správný kapitán nejprve srovnal a vzápětí otočil skóre v náš prospěch. Naše zlepšená hra dozadu klokanům už nedovolila skórovat a my jsme naopak navyšovali skóre. V důležitý moment se také prosadil Adam, který tak poprvé skóroval za A tým. Kluci tak napravili dojem z druhého zápasu.

Branky: Řehák 2+2, Korbel 1+0, Kyncl 1+0, Tesařík 0+1, Titz 1+0, Kočař 1+0

Sestava – Pecka, Řehák, Korbel, Jedlička, Peroutek, Kyncl, Tesařík, Kočař, Křivonoska, Titz

Děkuji všem účastněným za bojovnost hlavně v posledním zápase a rodičům za podporu. 🙂

Mladší žáci B

První pořádání tohoto týmu v této hale znamenalo postup. Jak dopadlo pořádání druhé ?

W – Florbalová Akademie MB

Vyrovnaný zápas s množstvím šancí na obou stranách. Škoda, že jsme nebyli schopni pohlídat jednu hráčku, která dá se říci rozhodla zápas sama. Kdyby se nám ji podařilo uhlídat, mohlo to být opačně. Jenže na „kdyby“ se nehraje. Ale taková smolná prohra po slušném výkonu je pro mně cennější, než výhra po otřesném výkonu.

Branky: Hanzelín 1+0, Peroutek 0+1, Sedliský 1+0, Šulc 1+1, Macas 0+1

W – FBC Kralupy n/V

Velice důležitý zápas – zápas, který rozhodoval o celkovém umístění v naší skupině. Jelikož Kralupy roznesly našeho přemožitele z Mladé Boleslavi 7:1, museli jsme vyhrát, abychom nehráli o udržení. Výhra o čtyři a více branek by nás naopak poslala do bojů o postup. Zápas jsme začali velice aktivně a napadáním vybojovali spoustu míčků, čímž vznikalo velké množství šancí. Několik z nich se nám podařilo proměnit, jmenovitě Matějovi Jedličkovi, který byl tento víkend při chuti a v tomto zápase dokázal rozvlnit síť soupeře celkem čtyřikrát. Snaha a touha poprat se o postup byla hodně viditelná zejména v posledních pár minutách, kdy jsme potřebovali vstřelit ještě alespoň jednu branku. To se nakonec podařilo a radost byla veliká. Jen ta zbytečná vyloučení jsou černou kaňkou. Hra rukou, hra bez hokejky… Hrajeme florbal pánové, ne hokej. 🙂

Branky: Pecka 0+1, Peroutek 0+1, Korbel 0+1, Jedlička 4+0, Sedliský 1+0, Tůma 0+1

W – SK Dvojka Praha

V tomto zápase byla převaha soupeře znatelná, což se celkem rychle projevilo i na ukazateli skóre. Kluci bojovali a vypracovali si několik slušných příležitostí, které ovšem branku nepřinesli. Byla tam z naší strany i trochu smůla, čehož jsou důkazem 3 nastřelené brankové konstrukce. Nicméně soupeř zvítězil zaslouženě a museli jsme se tak spokojit s druhým místem na turnaji.

Sestava – Pecka, Macas, Hanzelín, Peroutek, Milosavljevič, Jedlička, Tůma, Korbel, Sedliský, Fomenko, Šulc

Děkuji všem účastněným za bojovnost a rodičům za podporu. 🙂

Trenér: Honza Heller