Wizards DDM Praha 10 – FbŠ Bohemians B 11:6

Zápas začal opravdu rychle, už v čase 3:16 svítilo na tabuli skóre 2:2. Náš měl sice více ze hry a obě naše lajny přehrávali soupeře, ale Bohemka měla hráče číslo 83, který nám dělal značné problémy a nakonec byl u všech gólů soupeře. Do konce třetiny se skóre dostalo na stav 5:3 a po poradě jsme začali hrát lépe v obraně a soupeř, lépe řečeno jeden hráč, se přestal dostávat do 100% šancí každé střídání a naši útočníci se začali trefovat. Po druhé třetině jsme již vedli 8:4 a zápas kontrolovali až do konce. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Pavla, který poprvé nastoupil na celý zápas v obraně a poradil si s tím na výbornou, spousty toho zachytil, byl důrazný a i po chybě díky své rychlosti dokázal vše napravit. Pokud zlepší rozehrávku a přehled po hřišti, tak budu nadšen.

Jirec (4+2); Běhal R. (1+1); Bouda (1+3); Maxa (2+1); Běhal B. (1+1); Knorr (1+0); Povolný (1+0)

Wizards DDM Praha 10 – FBC Kralupy n/V 13:1

V prvním zápase jsme si poradili s FBC Kralupy n/V 9:1 a v druhém zápas začal v podobném stylu. Už ve druhé minutě jsme šli do vedení 2:0 a soupeře prakticky k ničemu nepouštěli. Do druhé třetiny jsme trošku poupravili sestavu a začali hrát na tři útočné lajny a tři obránce aby hráli úplně všichni celou dobu. Po druhé třetině jsme navýšili stav na 9:0, kdy se hlavně předvedl Jonáš V., který během 7 minut nasázel hattrick. Pokud byla na hřišti naše první lajna, tak v podstatě minutu měli míček jen oni a soupeř jen koukal co se děje. Soupeř se nakonec dostal k nájezdu, ten ale David vychytal a tak tu pořád byla šance na nulu. Bohužel naši hráči trošku v tom Davida, v některých chvílích, nechali a ten ve třetí třetině kapituloval. Poté jsme přidali ještě pár gólů a domů odjížděli s dobrou náladou.

Běhal R. (3+3); Jirec (2+2); Vybíral (3+0); Bouda (1+1); Běhal B. (1+1); Knorr (1+1); Povolný (1+0); Kubů (1+0); Lisa (0+1); Branžovský (0+1); Maxa (0+1); Štutzbart (0+1)

Ze zápasů jsem spokojený, ale určitě to nebyli soupeři, kteří by nás pořádně prověřili. Takže nenechat nosánky příliš nahoře a s pokorou vzhůru do dalších zápasů

Martin Lazárek