W – Start98 Kunratice 1:5

Na úvod turnaje nás čekal soupeř, s nímž zvládáme zápasy velmi špatně. Vstup do zápasu jsme neměli vůbec špatný, vypracovali jsme si slibné střelecké pozice a dokázali hrát vyrovnanou partii. Jen co jsme trochu polevili směrem dozadu, soupeř okamžitě našich chyb využil a odskočil o dva góly. Snížení přineslo naději a zlepšení našeho výkonu, bohužel jsme se z chyb nepoučili a Start přidal několik branek i s naším přispěním.

W – Florbal Chodov C 5:2

Do zápasu jsme vstupovali hlavně s tím, že soupeře nesmíme podcenit. Hned od začátku byla soustředěnost znát a většinu času jsme nepouštěli Chodov k balónku. Na první pokus nám také, i když se štěstím, vyšla nově secvičená standartka, a tak jsme šli do vedení, což nám výrazně pomohlo a mohli jsme trpělivě čekat na své šance. Jediné, čím jsme si zápas komplikovali, bylo špatné načasování rozehrávky. Některé těžké chvíle jsme ovšem ustáli a podařilo se nám přidat další branky, většinou z individuálních akcí.

W – Sparta Praha C 11:2

Protože Sparta dokázala ve skupině potrápit Athletics a předvedla poměrně suverénní výkon proti SKV, čekali jsme hodně těžký zápas. Musím ale říct, že z naší strany se jednalo snad o nejlepší výkon celé sezóny, při kterém každý hráč plnil taktické pokyny výborně. Soupeři jsme prakticky nepůjčili balónek a Spartu jsme přehráli snad ve všech směrech. Výkon korunovala využitá přesilovka, která se v průběhu sezóny jevila spíše jako slabina, a akce na jeden dotek. Jediné co chybělo, byla lepší hra s obránci, ale snaha o to místy byla, a tak se dá pochválit i za to.

Příští turnaj odehrajeme v Benešově 16.4. v koši C. Soupeřem ve skupině nám bude Falcon a Sokol Rudná.

Adam Čechovič