W. – Nehvizdy 3:4

První zápas jsme hráli proti Nehvizdům. Bylo vidět, že hráči soupeře už florbal nějaký čas hrají a předčili nás šikovností i technikou. Pro naše kluky to byl opravdu ostrý start. Ale díky velké bojovnosti a výbornému výkonu Ondry Foltýna v brance jsme se celý zápas drželi a nakonec prohráli jen o gól.

W. – Hořovice 4:7

První polovinu zápasu jsme doslova prospali, motali jsme se po hřišti, nikdo nevěděl kde má být a koho bránit a výsledkem byla poločasová prohra 1:6. O přestávce jsme si řekli, jak budeme hrát, že nezáleží na tom, jestli prohrajeme, ale že je nutné bojovat a rvát se. Promíchali jsme trochu jednotlivé trojky a výsledkem byl mnohem lepší výkon a snížení zásluhou několika akcí Fíly Sousedíka. Přesto už to na otočení zápasu nestačilo, ale výkon ve druhé půli byl pěkný.

W. – Draci 6:15

Zápas, ve kterém jsme se ze začátku drželi a hráli se soupeřem vyrovnaně, ve druhé půli už nám ale došly síly a soupeř, který měl v týmu hodně dobrých střelců a šikovných kluků nás doslova rozstřílel.

Celkově nám turnaj ukázal, že musíme zapracovat hlavně na vzájemné souhře, musíme se naučit přihrávat, obsazovat si hráče a nehrát zmateně. Na zápas se musíme celou dobu soustředit a ne koukat, kde co lítá. Příští turnaj nás čeká v nižším koši se slabšími soupeři, kde už určitě urveme nějaké vítězství, sezóna je ještě dlouhá a my se určitě budeme turnaj od turnaje zlepšovat.

Vítek Voltr