WIZARDS x ELITE PRAHA – PANTHERS 6:3

Do zápasu jsme vstoupili výborně, hned první šanci jsme dokázali proměnit a bylo z toho vedení 1:0 zásluhou Viki Novotné. Jenže místo toho, aby jsme rychlého gólu využili a přidali další, tak jsme přestali úplně hrát. Stáli jsme na místě a mysleli si, že každá naše střela bude gól, jenže takhle prostě florbal hrát nejde. Soupeřky našeho výpadku využily a srovnaly na 1:1. Po té se hrálo hodně nahoru dolů, kdy se šance střídaly na obou stranách a to do stavu 3:3. Přibližně 5 minut před koncem zápasu se nám podařilo odskočit na rozdíl 2 branek. Na konečných 6:3 pak zvyšovala kapitánka Aneta Vlková.

Ikdyž se nám zápas podařilo vyhrát, tak to byl nejhorší výkon téhle sezóny. Doufám, že takový výkon už nikdy nepředvedeme, a že naopak se budeme chtít ještě zlepšovat.

Branky: Novotná (Křížová); Novotná (Misařová); Grünwaldová (Vlková T.); Misařová; Grünwaldová (Vlková T.); Vlková A.

WIZARDS x TJ SOKOL KRÁLOVSKÉ VINOHRADY 12:2

Druhý zápas byl už z naší strany mnohem lepší. Zlepšili jsme pohyb, jak s balonkem, tak i bez něj. Výsledkem toho byl stav po první polovině 8:1. Ve druhé půli jsme se snažili hrát, to co teď poslední tréninky zkoušíme, ale je vidět, že máme před sebou ještě mnoho práce. Konečný stav 12:2 je sice pěkný, ale takový zápas nás moc neprověří.

Jediné, co bych vám v tomto zápase vytknul je to, že málo posloucháte, co vám říkám.

Branky: Novotná (Misařová); Vlková T.; Misařová (Novotná); Novotná; Vlková T.; Křížová; Misařová; Vlková A.; Vlková T. (Vlková A.); Novotná (Misařová); Novotná; Vlková A.

WIZARDS x TATRAN STŘEŠOVICE 1:7

Stejně jako v předchozích zápasech s tímto týmem, i tentokrát jsem do zápasů vstoupili zbytečně ustrašeně. Děláme zbytečné chyby, které Tatran potrestá a naopak mi jejich chyby netrestáme. Prostě není možné, aby jsme prohrávali po 7 vteřinách hry, ještě když vyhrajeme vhazování a po té jim ten balonek přihrajeme na hokejku. V takovémhle zápase je potřeba, aby jste hráli soustředěně od začátku až do konce a vyvarovali se zbytečností. Jakmile se nám to podaří zvládnout, tak ten zápas bude vyrovnaný jak herně, tak i výsledkově.

Branky: Vlková A. (Vlková T.)

Doufám, že v následujících 14 dnech zapracujeme na chybách, které jsem v tomto turnaji dělali, a že se nám je podaří odstranit., abychom se na dalším turnaji poprali znovu o první místo.

fotografie za zápasu zde

Trenér: Jindřich Zoth