W – Technology Florbal MB 0:16

V sobotu 23. ledna odehráli elévové svůj sedmý turnaj. Polovina týmu včetně brankáře Kryštofa nemohla, takže jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého. V prvním zápase jsme se utkali s Mladou Boleslaví – soupeř byl o třídu lepší a po celou dobu nás jednoznačně přehrával. Výsledek 16:0 je sice příliš krutý (několik šancí jsme proměnit mohli), leč zasloužený.

W – FBK Davle 3:10

V druhém utkání nás čekal tradiční soupeř z Davle, s nímž jsme měli doposud aktivní bilanci. V prvním poločase jsme s ním drželi krok, ve druhém jsme však upustili od nastoleného trendu a soupeř nás jednoznačně přehrál – konečný výsledek 10:3.

W – 101. Sportovní klub Praha 6:7

 zápase o udržení jsme se střetli se 101. sportovním klubem Praha, který jsme odehráli pouze ve čtyřech hráčích do pole, když odjel Matěj Tomášek. Bohužel se naplno projevilo to, co bylo patrné po většinu času už v předchozích zápasech – nesoustředění na hru, neochota na hřišti běhat a nahrávat si. Prohráli jsme sice smolně (7:6), ale opět naprosto zaslouženě. Podruhé v této sezoně jsme tedy sestoupili do koše C, do nějž ale nepatříme, což doufám znovu ukážeme na příštím turnaji 27. února.

Sestava: Dvořák, Hamerník, Holý, Horák, Vyškovský, Tomášek.

Trenér: Robert Smutný