Wizards x ACEMA Sparta Praha B 4:6

Zápas s druhým týmem tabulky sliboval hezkou podívanou a zkoušku pro náš tým. Sparta dorazila s týmem doplněný o áčkové dorostence, takže to bylo zajímavé i pro porovnání našich dorostenců, kteří tvoří polovinu juniorského týmu. Musím přiznat, že když jste hráli hezký týmový florbal. Obrana fungovala, rozehrávka také, góly jsme také dávali a k tomu krásné. Bohužel nás položili chyby jednotlivců. Všechny góly, co jsme dostali, nebyly z nějaké vypracované šance Sparty, ale v podstatě jsme jim je sami připravili nebo někdy i přímo nahráli. Ale i přes prohru oceňuji, že jste opravdu hráli na úrovni, na které bych chtěl, abychom hráli minimálně pokaždé. To, že uděláte chybu, se prostě občas stává a tím, že budete hrát zápasy a budete se soustředit na trénincích, se jich postupně vyvarujete.

Branky: Jirec (1+2); Lach (1+0); Krob (2+0); Lisa (0+1); Kasan (0+1)

Wizards x FbŠ Bohemians B 5:2

Ve druhém zápase jsme pokračovali v nastolené hře. Dobrá rozehrávka, hezké kombinace a pohyb po hřišti fungoval výborně. Navíc se přidal i fakt, že jsme přestali dělat chyby a hned to bylo znát. I přes občasný tlak soupeře jsme je nepouštěli k žádným velkým šancím. Naopak my jsme si šance vytvářeli jak na běžícím páse, akorát proměňování bylo horší. Přesto jsme celkem s přehledem zápas vyhráli.

Z těchto dvou zápasů je vidět, že jste pokročili herně nahoru v této sezóně. Jelikož Sparta v druhém zápase porazila Bučis a Bohemka potrápila Black Angels, který vyhrál jen těsně 2:1. Tedy soupeře, kteří byli na začátku sezóny daleko herně před námi. Ale rozhodně to není nic, kde bychom měli usnout. Potenciál ve vás je vidět, teď to chce na těchto základech pracovat na trénincích a zápasech.

Omlouvám se, že nejsou statistiky, ale nějak se ke mně nedostal zápis o utkání, ale statistiky by měly být dopsány postupně na stránkách čfbu.

všechny fotky ze zápasu zde

 Martin Lazárek