W – Athletics Praha Černý Most 3:3

Již tradiční soupeř hned na začátek a znovu velice vyrovnané utkání. Hned v úvodu utkání šel soupeř do vedení po velmi smolném gólu, když se po nahození míček od našeho bránícího hráče odrazil do branky a Šimon již neměl moc šancí na změnu směru reagovat. Do konce první poloviny se nám ještě podařilo strhnout výsledek v náš prospěch. Prosadil se Fíla, který tečoval Kubovu střelu za záda brankáře. Další radost vykouzlil Prokop, který se vydal na výlet po trase „naše brána – soupeřova brána“ a sólem přes celé hřiště zakončil blafákem do forhendu. Druhou polovinu byl výsledek přesně opačný. Za nás se ještě prosadil po důrazu před soupeřovou bránou Matěj. Dvě smolné branky v naší síti a pár našich neproměněných šancí znamenalo dělbu bodů, s tímto soupeřem již po několikáté v této sezoně.

Semecký 1+0, Kyncl 1+0, Rygl 0+2, Kočař 1+0

W – Black Angeles Black 1:5

Druhý zápas nás nečekalo vůbec nic jednoduchého – soupeř, který se normálně pohybuje na hraně 1. – 2. koše. Od první chvíle měli Blackové hru ve své režii a vůbec nás nešetřili. V tomto utkání bylo dost vidět, kde všude máme mezery. Soupeřovi útočníci předváděli pěkné kombinace na jeden dotek a z toho vytěžili do první poloviny 3 góly. To se dá považovat ještě za milosrdné, vzhledem k tomu, kolik gólových příležitostí ztroskotalo na tyčích nebo dobrým blokováním našich hráčů a výborným zákrokům Šimona. Směrem dopředu jsme v první polovině nebyli schopni vymyslet téměř nic. Druhá polovina byla už o poznání lepší a po gólu Matyáše, který uklidil míček na zadní tyč se dokonce hra obrátila a poslední čtyři minuty kluci zamkli hráče v černých dresech na jejich obranné polovině. Škoda jen, že se nám nepodařilo ještě skórovat. Posledních pár minut ukázalo, že pokud chceme, jsme schopni držet krok i s tak silnými soupeři jako byli právě Black Angeles. Díky lepšímu skóre jsme skončili druzí a v utkání o 3.místo nás čekali sokolíci z Vinohrad, kteří s námi posledně pořádně zametli.

Rygl 1+0, Tesařík 0+1

W – TJ Sokol Královské Vinohrady 2:1

Jak již bylo zmíněno, čekala nás odveta za debakl, který nám tento soupeř nadělil v posledním vzájemném střetnutí. První polovina se zdála být velice chaotická z obou stran a hrálo se nahoru dolu s velkými závary v prostoru velkých brankovišť. SKV šlo nakonec do vedení a ještě několik vteřin před koncem půle si vedení drželi. Až do momentu, kdy přišla Adamova chvíle, který vybojoval balónek, rozběhl se po mantinelu a nekompromisně vymetl pavučinu ve vzdálenější šibenici a s následujícím zvukem sirény vyrovnal. Na úvod si Matyáš vybojoval trestné střílení a sám se k němu postavil – bohužel byl vychytán brankářem. Hynek, který byl v první polovině ošetřován a vypadalo to, že už zápas nedohraje se nakonec rozhodl, že to není tak vážné. To nás o pár chvil později mohlo velice těšit. Prokop si vyjel, podíval se a přesným pasem našel právě Hynka, který svou typickou kličkou do bekhendu rozhodl utkání. Posledních několik minut bylo ještě dost hektických, ale bojovnost a obětavost kluků nedovolila soupeři již srovnat stav.

Korbel 1+0, Peroutek 1+0, Kočař 0+1

Sestava – Lisa – Pucherna, Kočař, Tesařík, Řehák – Peroutek, Kyncl, Rygl, Korbel, Semecký, Jedlička, Kronovetr

Honza Heller