Wizards – Panthers 3:15

V sobotu nás čekal souboj se stále neporaženým celkem Panthers. V utkání, které mělo být, vzhledem k postavení v tabulce, vyrovnané se však změnilo v totálně jednostrannou záležitost ve prospěch domácích panterů, kteří nás za celý zápas prakticky nepustili do hry. Naše hra plná nepřesností a neschopnosti jakéhokoliv kloudného založení útoku, individuálních fatálů, nedůrazu a laxnosti byla proti nápadité kombinační hře soupeře, navrch podpořené přesným zakončením, totálním zklamáním. Když už jsme si pak alespoň náznak šance vytvořili, pohořeli jsme na jistém brankář. Po identickém výsledku ve všech třetinách nás nakonec čekal na cestu domů debakl 15:3!

Branky: Šrámek 3

Wizards – Kutná Hora 6:4

Na nedělní zápas jsme z Prahy do Zruče vyrazili již v poměrně brzkých ranních hodinách. V sestavě s pouze devíti hráči do pole jsme proti aktivně hrajícímu soupeři dokázali dobře bránit a navrch jsme přidali i nějaké branky. Po dvou třetinách svítil na tabuli stav 4:1 v náš prospěch, avšak třetí třetina slibovala drama. Soupeř vrhl všechny síly do útoku a jenom díky výborně chytajícímu Vávrovi jsme dokázali stále držet těsný náskok i přes mnoho kiksů v rozehrávce. Nakonec ani soupeř nebyl v obraně bezchybný a v kombinaci s naší zlepšenou hrou v závěrečných minutách jsme si došli pro hubené vítězství 6:4. Vítězný gól vstřelil k překvapení všech střelec z kategorie těch nejsvátečnějších – Jindřich Zoth.

Branky: Šrámek 3, Lazárek 2, Zoth
Před posledním dvojzápasem držíme v tabulce třetí příčku, o bod za Kobylisy a 18 bodů za celkem Panthers. Naším posledním soupeřem v této sezoně budou za 14 dní celky Athletics a Nymburka.

Sestava: Vávra (neděle), Sádlík (sobota) – Zoth, Lizec, Kasan, Muller, Lazárek, Heller, Šrámek, Volřich, Krob, Smutný R. (sobota), Smutný K. (sobota), Lach (sobota), Zdobinský (sobota)

Jiří Šrámek