Wizards – Bohemians B 7:4

V minulém utkání jsme Bohemku porazili a nebylo tomu jinak i teď. I když jsme se pořád po prázdninách nesešli všichni, tak celý tým předváděl dobré výkony. Jirka zažil návrat po zdravotní pauze a podal v celku spolehlivý výkon. První lajna vytvářela šance jak na běžícím páse a dařilo se nám je i využívat, což bývalo naším největším problémem v předešlých zápasech. Druhá lajna se snažila hrát aktivně a poctivě bránit. Výsledek odpovídá i naší převaze po celou dobu zápasu

Wizards – SKV 5:7

Už od začátku bylo jasné, že to bude vyrovnaný zápas, jelikož v minulém střetnutí jsme s SKV uhráli remízu 2:2. Po vlažnějším začátku kdy sice padly nějaké góly, ale vše bylo otevřené, jsme se malinko zhroutili a SKV tvrdě trestalo, když odskočilo na rozdíl 5 gólů. Poté se zbytečně nechal vyloučit náš hráč z první lajny za hloupé řeči k rozhodčímu na 2+10 minut a vypadalo to že je s námi ámen. Kluci se ale semkli a podařilo se jim zatlačit soupeře a třemi góly ještě zdramatizovat utkání. Bohužel další góly již soupeř, i přes naše šance, neobdržel a slavil vítězství.

Junioři mají tedy sezónu za sebou, a i když na první pohled to tak nemusí vypadat při pohledu na tabulku, výsledky nám dávají zajímavé vyhlídky do příštího roku, jelikož celou sezónu jsme odehráli s více jak půlkou dorostenců a s jediným ročníkem 97. Tak uvidíme, co nám přinese další sezóna. Chtěl bych zmínit, že naši někteří junioři se již v celku úspěšně zařadili do mužského týmu a pravidelně nastupovali. Doufám, že jich v příštím roce přibude ještě více.

Martin Lazárek