Starší žáci Orange

Wizards DDM Praha 10 – Sokol Rudná 0:5

Wizards DDM Praha 10 – Start Kunratice 0:4

Rozhodl jsem se první dva zápasy hodnotit společně, a to z toho důvodu, že se jednalo o obdobné výkony. V mnoha momentech jsme schopni soupeře technicky přehrát, obzvlášť individuálně. Bohužel nám často chybí konečná přihrávka nebo zakončení a sami si brzdíme dobře rozehrané útočné akce. Chybí nám důraz, ať už se souboje odehrávají kdekoliv, nejkritičtější je to však před naší a soupeřovou brankou. Stejně tak nám chybí start na balónek, kde i když máme náskok před soupeřem asi metr, tak se necháme předstihnout. Na těchto dvou zápasech, které navázaly na výkon s Chodovem z předchozího turnaje, se dají najít tak dvě pozitivní akce, což je hodně málo.

Wizards DDM Praha 10 – DDM Horní Počernice Orka 9:3

Do zápasu o záchranu jsme nastoupili s mnoha změnami v sestavě, spousta hráčů si vyměnila posty. Tým to očividně probudilo, protože Orka nebyla za první třetinu schopna, díky našemu dobrému napadání, přejít ani polovinu. Navíc jsme začali tlačit konečně balónek do brány a zbytečně nevymýšlet. Okamžitě jsme si vypracovali náskok, při kterém stačilo jen nepolevit, což jsme až na výpadek ve třetí třetině dokázali. Výkon, na který je třeba navázat a dále pracovat na této aktivní hře.

Starší žáci Black

Wizards DDM Praha 10 – TJ Sokol Královské Vinohrady B 0:3

Vyrovnaný zápas, který z naší strany rozhodně nebyl špatný. Soupeř využil téměř všechny šance, které měl, my jsme se trápili na skvěle chytajícím brankáři. Šancí bylo plno, ale zůstaly nevyužity. Přesto pochvala za snahu až do konce utkání s výsledkem něco udělat. Úvodní zkušenost pro jednu kompletní lajnu mladších žáků, která rozhodně nezklamala.

Wizards DDM Praha 10 – FBC Říčany Modří 5:0

Zápas zcela jasně v naší režii. Chvílemi si lajna mladších žáků dělala se soupeřem, co chtěla, a ten nevěděl jak se vysvobodit z obrany. Gólově přispěla také druhá lajna a dobře chytající Dominik, což o něm platilo už v zápase prvním. Velmi dobrý výkon s pěknými, gólově zakončenými akcemi.

Wizards DDM Praha 10 – FBC Žraloci Příbram 4:3

Zápas „o nic“ přesto asi nejzajímavější z celého turnaje. Soupeře jsme dokázali většinu zápasu přehrávat, ale ten byl velice produktivní. Jednobrankové manko jsme dotahovali dokonce čtyřikrát. Rozhodující úder přišel od lajny mladších žáků asi 15 vteřin před koncem. Zajímavé utkání až do konce a opět skvělá zkušenost pro mladší žáky. Díky za jejich účast a doufám, že jim bude tento turnaj užitečný i příští týden na mladší kategorii.

Adam Čechovič